הסיבה מספר אחת לבחור באירוח שרת וירטואלי היא עבור המשאבים הייעודיים החזקים במחיר שרת VPS המשתלם יותר. כל חשבון אירוח אתרים VPS מגיע עם משאבים ייעודיים כגון זיכרון RAM, מעבד ואחסון.
נדרשת לחיצה אחת כדי להפעיל את WordPress, Joomla, Drupal, Opencart, Magento, Prestashop, או כל מערכת ניהול תוכן מועדפת אחרת (CMS) מתוך ספרייה של יותר מ-400 כלים ליצירת אתרים. הטבות ניהול כוללות עדכונים אוטומטיים, שיבוט, שלב וגיבויים בסביבה מותאמת במיוחד.
אחסון אתרים הוא שירות המאפשר לכם לשכור שטח אינטרנטי לפרסום אתר אינטרנט. שירותי דואר אלקטרוני כלולים בדרך כלל ברוב חבילות האחסון. אותו הדבר לגבי רישום הדומיין של שם האתר הראשון שלכם. הדומיין הוא הכתובת שאנשים מזינים בדפדפן שלהם כדי לגשת לאתר מסוים.
אחסון משותף הוא סוג האחסון הנפוץ והזול ביותר. באחסון משותף, מספר אתרים חולקים את שטח השרת הפיזי ואת המשאבים שלו. אחסון בענן הוא הרבה יותר עוצמתי, מכיוון שאתם מקבלים שרת שלם לבדכם ואינכם חולקים את המשאבים שלו עם אף אחד אחר.
אחסון בענן הוא היכולת להנגיש אפליקציות ואתרי אינטרנט באמצעות הענן. אחסון בענן אוסף משאבי מחשוב מרשת של שרתים וירטואליים ופיזיים, מה שמאפשר גמישות ומידת התרחבות רבה יותר לביצוע שינויים במהירות. ברוב המקרים, אחסון בענן פועל על בסיס תשלום לפי שימוש, כלומר, הצוותים משלמים עבור מה שהם משתמשים ולא צריכים לדאוג להקצאת יתר או חסר של משאבים.
כן, ברוב המקרים אחסון משותף הוא בטוח. השרתים שלנו מצוידים בפתרונות אבטחה ברמת השרת. עם זאת, בעיות אבטחה כמו תוכנות זדוניות בשרת משותף מתרחשות בדרך כלל כאשר אחד או יותר מהלקוחות לא היו ערניים לשמירה על עדכון תוכנת האתר שלהם.
בחירת שם דומיין היא צעד חשוב שיכול להשפיע על הצלחת האתר שלך. הנה כמה טיפים שיעזרו לך לבחור שם דומיין מתאים:
1. **פשטות וזיכרון**: בחר שם קל לזכור וקל להקליד. הימנע מתווים מיוחדים, מקפים ומספרים שמקשים על הזכירה.
2. **שימוש במילות מפתח**: אם אפשר, שלב מילות מפתח שקשורות לתחום שלך בשם הדומיין. זה יכול לעזור בקידום אתרים (SEO) ובזיהוי של האתר שלך.
3. **מניעת טעויות כתיב**: בחר שם שנראה ברור וקל לכתיבה נכונה. שמות שניתן לשים לב לטעויות כתיב עלולים לגרום למשתמשים להגיע לאתרים אחרים.
4. **ייחודיות**: ודא שהשם אינו דומה מדי לשמות של אתרים אחרים כדי למנוע בלבול ולסייע ביצירת זהות ברורה ומבודלת.
5. **סיום בדומיין נכון**: השתמש בסיומות דומיין שמיועדות למטרות שלך, כמו .com, .net, או .co.il אם אתה פועל בישראל.
6. **הימנע מהפרות זכויות יוצרים**: ודא שהשם אינו מפר זכויות יוצרים או סימני מסחר כדי למנוע בעיות חוקיות בעתיד.
7. **יכולת הרחבה**: אם תכניותיך עתידות לכלול התרחבות לתחומים נוספים, בחר שם שמאפשר גמישות לצמיחה.
אם אתה עדיין מתלבט, תוכל לנסות כלים ליצירת שמות דומיינים שיכולים להציע לך רעיונות נוספים בהתבסס על המילים שבחרת.